Όταν η μηχανή ALBORA παραδοθεί, θα έχετε τη βοήθεια ενός ειδικού που θα επιβλέπει την εγκατάσταση, θα διασφαλίσει μια ομαλή εκκίνηση της μηχανής και θα πραγματοποιήσει αυστηρό έλεγχο ποιότητας των προϊόντων. Η κύρια δέσμευσή μας είναι να σας προσφέρουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία από την αρχή.
Εμείς και οι συνεργάτες μας θα είμαστε στη διάθεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια ζωής της μηχανής ALBORA. Είτε για να καλύψουμε τις άμεσες ανάγκες σας είτε για να προβλέψουμε μελλοντικές εξελίξεις, θα είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.
Παραγωγή από την διάσημη γαλακτοκομική εταιρεία BERTINELLI, το Parmigiano Reggiano dop που έχει ωριμάσει για 49 μήνες είναι ένα τυρί υψηλής ποιότητας. Με κάθε κομμάτι των 500 g μπορείς να απολαύσεις ένα εξαιρετικό προϊόν, με μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση. Ιδανικό για να εμπλουτίσει κάθε πιάτο με μια πινελιά νοστιμιάς και ιταλικής παράδοσης.
Η ρικότα είναι ένα υποπροϊόν που προκύπτει από τον ορό που μένει μετά την επεξεργασία του τυριού.
Για να αποκτήσουμε μια πιο τρυφερή και λεπτή ρικότα, ο ορός εμπλουτίζεται με την προσθήκη φρέσκου γάλακτος.
Το προϊόν προκύπτει θερμαίνοντας τον ορό σε θερμοκρασία περίπου 80°C και συσκευάζεται σε θερμοσυστεγασμένο δοχείο βάρους περίπου 2 κιλών.
Εξαιρετική για να την απολαύσετε φυσικά, καθώς και με ζάχαρη, σοκολάτα, αλκερμές και άλλα. Στην κουζίνα, μπορείτε να φτιάξετε εξαιρετικά γλυκά και επίσης νόστιμα αλμυρά πιάτα
όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι.
Βάρος φουσκέλας kg. 2,00 περίπου
Η Servi Doryl προσφέρει δύο σειρές προϊόντων από φόρμες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μεμονωμένα κομμάτια ή να συνδυαστούν σε μπλοκ φόρμες: με ή χωρίς πάτο.
Εάν χρειαστεί, οι φόρμες μπορούν να εξοπλιστούν με αξεσουάρ.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Φόρμες και στραγγιστήρια για μαλακά τυριά
ΥΛΙΚΑ: Μέρες από έγχυση από κοπολυμερές πολυπροπυλένιο
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: - Διάφορες μορφές: Καρδιά, Οκτάγωνο, Λουλούδι κ.λπ. - Νέες μορφές κατόπιν αιτήματος
Η ChèvrArdennes προσφέρεται σε πολλές εξαιρετικές γεύσεις: σε ανθισμένη κρούστα, σε φρέσκο κορμό με βότανα, με μέλι, με σταφίδες, με κρεμμύδια, μπρουσκέτα, με λεμόνι, με μπέικον. Αλλά και σε σταχτί μπλοκ, σε φύλλο κατσικίσιου τυριού με μέλι, με παρμεζάνα Parmigiano Reggiano, με Δανέζικο μπλε, και πολλά άλλα ακόμα. Τα κατσικίσια τυριά που έχουν σχεδιαστεί με βάση την ποιότητα δεν μπορούν παρά να ενισχύσουν τη φήμη σας ως απαιτητικός διανομέας στην επιλογή φρέσκων και αποκλειστικών τυριών για τους πελάτες σας.
Στην Tomega, θα βρείτε όλο τον εξοπλισμό και τις προμήθειες που χρειάζεστε για την παραγωγή και την αξιοποίηση των γιαουρτιών.
Στη γκάμα του εξοπλισμού μας: παστεριωτές, γιαουρτομηχανές, θερμοσφραγιστές, δοσομετρητές... ο εξοπλισμός σας κατά παραγγελία για να διαμορφώσετε το εργαστήριό σας.
Στις προμήθειες μας στο κατάστημα: κονσέρβες φρούτων, φρούτα σε κουβάδες, αρώματα, ζυμομύκητες, πρώτες ύλες, συσκευασίες βάζων, γυάλινες συσκευασίες, καπάκια, μεμβράνες...
Έχετε προβλήματα στην παραγωγή; Το τελικό σας προϊόν δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών σας; Κανένα πρόβλημα, κάνοντας την αίτηση, θα λάβετε συμβουλές και πληροφορίες προσαρμοσμένες.
Από την ίδρυση της εταιρείας, παρέχουμε στους παράγοντες του κόσμου του τυριού, από τον αγρότη μέχρι την βιομηχανική ομάδα...
Οι υφασμένες ύλες, από φυσικές ή συνθετικές ίνες, κόβονται και ράβονται κατά παραγγελία, ανταγωνίζονται στη συγκεκριμένη χρήση που ζητά ο πελάτης.
Ο Καρντνέρ Καςνούντελ είναι ο δημοφιλής κλασικός ανάμεσα στα Καρντνέρ ζυμαρικά μας. Γεμίζεται με λεπτοαλεσμένες πατάτες, τυρί και φρέσκα βότανα και καφέ μέντα.
Ο Καρντνέρ Καςνούντελ είναι ο δημοφιλής κλασικός ανάμεσα στα Καρντνέρ ζυμαρικά μας. Γεμίζεται με λεπτοαλεσμένες πατάτες, τυρί και φρέσκα βότανα. Τη χαρακτηριστική γεύση του Καςνούντελ την αποκτά από την καφέ μέντα. Απλά υπέροχο!
Ο αναμικτήρας τυριού KASAG ξεχωρίζει για την ομοιόμορφη και ήπια ανάμειξη διαφόρων συστατικών. Αποτελείται από ένα δοχείο, μια αξονική συσκευή ανάμειξης και προσαρμοσμένες συνδέσεις. Η βάση καθώς και η επένδυση ψύχονται και διαθέτουν πυκνά συγκολλημένη μόνωση. Ο αναμικτήρας τυριού KASAG μπορεί να μεταφερθεί εύκολα μέσω συστημάτων ανύψωσης παλετών.
Δοχείο αποθήκευσης με συσκευή ανάμειξης
για μαλακό τυρί
Το δοχείο αποθήκευσης KASAG για μαλακό τυρί διαθέτει μια συσκευή ανάμειξης με αγκύρωμα και ξύστρα, καθώς και μια αντλία στην έξοδο.
Η Pasta G είναι χωρίς γλουτένη ζυμαρικά ρυζιού με τυρί, ντομάτες και βασιλικό. Είναι ένας συνδυασμός ρυζαλευρου με προσθήκη φυσικής σκόνης τυριού, αποξηραμένων ντοματών, αποξηραμένου βασιλικού και πάπρικας. Ζυμαρικά που γεύονται και κατακτούν από την πρώτη φορά.
Από επιστημονική άποψη, το ρυζάλευρο έχει σχεδόν πλήρη γκάμα χρήσιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα για κανονική λειτουργία.
Περιέχει επαρκή ποσότητα βιταμινών και μετάλλων και δεν περιέχει καθόλου γλουτένη.
Συνιστάται να μαγειρεύεται σύμφωνα με την εξής συνταγή: προσθέστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο βραστό νερό, υπολογίζοντας 100 γρ. ανά 0,5 λ νερού, αν επιθυμείτε, προσθέστε λάδι. Μαγειρέψτε για 5-7 λεπτά μέχρι να είναι έτοιμα.
TOILE RAMIE
Toile en ramie για τυριά με μη μαγειρεμένη σφιχτή ζύμη, μαγειρεμένη σφιχτή ζύμη και μαλακή ζύμη
Η υφή της επιτρέπει μια πιο ομοιόμορφη αποστράγγιση και μια όμορφη προετοιμασία της κρούστας των τυριών
Οι λινές τούλες προάγουν και επιτρέπουν καλύτερη φροντίδα των τυριών
Διαστάσεις 21x75cm
25x75cm
35x45cm
60x60cm
80x80cm
100x100cm
120x120cm
150x150cm
150x200cm
150x300cm
150x400cm
180x180cm
και μέγεθος κατά παραγγελία
Λειτουργίες Αποστράγγιση, Πίεση, Στραγγιστήρι
Επαγγέλματα Γαλακτοκομεία – Τυροκομεία
Ανακαλύψτε την κορυφή της ελβετικής ποιότητας με το Swiss Cheese, ένα υβριδικό άνθος CBD που συνδυάζει την αριστεία με διακριτές γεύσεις.
Γιατί να Επιλέξετε το Swiss Cheese; Το Swiss Cheese ξεχωρίζει για την υβριδική του ποικιλία που προσφέρει μια ισορροπημένη επίδραση, προσφέροντας ταυτόχρονα χαλάρωση και ζωντάνια. Καλλιεργημένο σε εξωτερικούς χώρους στην Ελβετία, είναι η ουσία της ποιότητας και της ευημερίας.
Ποια είναι τα Πλεονεκτήματα μιας Καλλιέργειας σε Εξωτερικούς Χώρους; Οι φυσικές συνθήκες της Ελβετίας προσφέρουν σε αυτά τα άνθη CBD ένα βέλτιστο περιβάλλον ανάπτυξης, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και φυσικό ηλιακό φως, για μια απαράμιλλη ποιότητα.
Πώς Επηρεάζει αυτή η Ποικιλία το Σώμα και το Πνεύμα σας; Η ποικιλία Cheese είναι μια θρυλική υβριδική ποικιλία γνωστή για τις καταπραϋντικές και ισορροπημένες επιδράσεις της. Ιδανική για χαλάρωση, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και δραστήριοι.
Βάρος: 10 γρ.
Συγκέντρωση CBD %: 6% CBD
Περιεκτικότητα σε THC %: 0.12%
Η Plast Emilia ειδικεύεται στην παραγωγή κυλινδρικών διανομέων από ουδέτερο, λευκό και χρωματιστό πολυπροπυλένιο, ειδικά για τη συσκευασία αλατιού, αρωματικών, αποξηραμένου τριμμένου τυριού, ζάχαρης, κακάου, κόκκων και τροφίμων σε σκόνη γενικά. Οι δοχεία, διαθέσιμα σε διάφορες χωρητικότητες, από 50cc έως 750cc, και σε διάφορες διαμέτρους, από 35mm έως 82mm, μπορούν επίσης να κατασκευαστούν σε μια ευρεία γκάμα ύψους. Όλοι οι διανομείς παρέχονται με μια εκτενή γκάμα καπακιών δοσολογίας, από τα παραδοσιακά καπάκια πασπαλίσματος έως καινοτόμα με πτερύγια, σφραγίδες ή απλές κλειστές. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε το πιο κατάλληλο καπάκι για το προϊόν σας. Για να έχετε καθαρή ορατότητα του προϊόντος σας στο δοχείο ή για μια πιο κομψή συσκευασία, μπορούμε επίσης να προσφέρουμε τη σειρά διανομέων Kristall που συνδυάζει ένα διαφανές σχέδιο με πρακτική συσκευασία.
Διπλωτική και ψυχρή μορφοποίηση
Σωλήνας διαμέτρου 5 έως 6 mm, πάχος 0,7 mm
Σύρμα διαμέτρου 5 έως 6 mm
Επεξεργασία επιφάνειας ανάλογα με τις ανάγκες και/ή σύμφωνα με τις προδιαγραφές
Οι φούρνοι ξηράνσεως υπέρυθρης ακτινοβολίας μεταδίδουν την χρήσιμη ενέργεια χωρίς επαφή και στην επιφάνεια των τροφίμων. Έτσι, επιτρέπουν την πραγματοποίηση κρούστας (τυριά, ψωμιά χωρίς κρούστα), την ξήρανση επενδύσεων (τυριά, κρέατα), τη μείωση των επιφανειακών ποσοτήτων νερού χωρίς να αλλοιώνεται η καρδιά των προϊόντων.
Επηρεάζονται ελάχιστα από τις συνθήκες εργασίας και μπορούν, χάρη στην αντίδραση των εκπεμπτών τους, να διορθώσουν το συμβατικό μέρος που είναι εγγενές σε κάθε θερμικό τούνελ, γεγονός που τους καθιστά πολύ σταθερούς φούρνους. Η ενέργεια παραδίδεται στο συγκεκριμένο σημείο με κατάλληλες δοσολογίες και όταν είναι απαραίτητη. Μιλάμε επίσης για ψυχρό φούρνο. Αποφεύγουν την περιττή θέρμανση των προϊόντων στο σύνολό τους και είναι επομένως μια ιδανική λύση στην περίπτωση ψυχρών προϊόντων.
Οι φούρνοι ξηράνσεως υπέρυθρης ακτινοβολίας μπορούν να παρουσιαστούν με τη μορφή συμβατικού φούρνου ή ως απλές υπέρυθρες πλάκες σε μια ανοιχτή διαδικασία.
Η VG Titans P65-M Textured Pea Protein είναι ένα ευέλικτο, φυτικής προέλευσης προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει την υφή του κρέατος. Φτιαγμένο από premium πρωτεΐνη μπιζελιού, αυτό το ξηρό προϊόν είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας ευρείας γκάμας φυτικών πιάτων. Τα μεσαίου μεγέθους κομμάτια του και η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη το καθιστούν ιδανικό συστατικό για μπιφτέκια, λουκάνικα και αλλαντικά, καθώς και για προσθήκη σε κρέατα και πουλερικά. Με ρυθμό ενυδάτωσης 1:3 και προτεινόμενο χρόνο επαναϋδάτωσης 30 λεπτών, η VG Titans P65-M προσφέρει ευκολία και ευελιξία για γαστρονομική καινοτομία.
Αυτή η πρωτεΐνη μπιζελιού με υφή δεν είναι μόνο θρεπτική αλλά και προσαρμόσιμη, καθιστώντας την πολύτιμο συστατικό για διάφορες εφαρμογές. Από σάλτσα μπολονέζ φυτικής προέλευσης μέχρι κιμά, η VG Titans P65-M παρέχει μια πλούσια και ικανοποιητική υφή που ενισχύει οποιοδήποτε πιάτο. Συσκευασμένη σε σακούλα PE 8kg, είναι εύκολη στη αποθήκευση και χειρισμό, καθιστώντας την απαραίτητη για κάθε κουζίνα που εξερευνά τα οφέλη της φυτικής μαγειρικής.